Massagepraktijk Relax-Zen Algemene Voorwaarden. Als u een afspraak voor een massage/ behandeling bij Massagepraktijk Relax-Zen, ga ik ervan uit dat u kennis heeft genomen van de onderstaande voorwaarden en hiermee akkoord gaat.

 

 1. De massage/behandeling die u ondergaat, zijn niet bedoeld om ‘medische condities’ (zoals ziekte, acute of chronische klachten) te diagnosticeren en/of te behandelen.
  Bij twijfel over een aandoening of blessure of contra-indicatie kan besloten worden om af te zien van het geven van een massage en u door te verwijzen naar een arts/therapeut/specialist. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts/therapeut/specialist hierin toestemt.
 2. Bent u onder behandeling van een arts, therapeut of specialist, of gebruikt u medicijnen dan is het verstandig dit met uw behandelaar te overleggen of u gemasseerd mag worden.
 3. De cliënt is zelfverantwoordelijk voor de informatie en de juistheid ervan die hij/zij tijdens het intakegesprek aan Relax-Zen massagetherapie verstrekt, zodat ik de massage/ behandeling zo verantwoordelijk en veilig mogelijk uit kan voeren.
 4. Relax-Zen massagetherapie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor negatieve resultaten, al dan niet door onjuiste informatie of verzwijgen van blessures en/of ziektes.
 5. Relax-Zen massagetherapie behoudt zich het recht voor om cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen, alcohol of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.
 6. Relax-Zen massagetherapie bevindt zich in een woonhuis op de 1e verdieping. Er is geen lift aanwezig. Cliënten die slecht ter been zijn, dienen hier rekening mee te houden. Eventueel kan er in overleg een oplossing voor de behandelplaats worden gezocht.
 7. Relax-Zen massagetherapie kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.
 8. De diploma’s/ certificaten die behaald zijn, zijn voor u als cliënt beschikbaar om te zien.
 9. Ethiek en hygiëne is erg belangrijk bij Relax-Zen massagetherapie en wordt ook van u verwacht.
 10. Vanuit het oogpunt van hygiëne, wordt verwacht dat u vlak voor de behandeling hebt gedoucht.
  Dat is niet alleen voor de masseur prettiger om te werken, maar ook voor uzelf om de behandeling te ondergaan.
  De cliënt daarentegen kan van Relax-Zen massagetherapie verwachten dat de praktijkruimte en gebruiksmaterialen schoon zijn. Het bad textiel wat gebruikt wordt is eigendom van Relax-Zen massagetherapie en na elke behandeling wordt deze verschoond en op juiste wijze gereinigd. Natuurlijk is het mogelijk om uw eigen handdoeken mee te nemen.
 11. Mijn telefoon staat op ‘stil’ als ik aan het masseren/ behandelen ben en ik zou het fijn vinden als uw mobiele telefoon ook stil is tijdens de afspraak.
 12. Bij Relax-Zen massagetherapie zijn de massages/ behandelingen enkel op afspraak.
  Een afspraak kan gemaakt worden per telefoon, sms, e-mail, online op de website.
 13. Als er onverwachts iets gebeurd kunnen wij de afspraak verzetten. Bij de tweede afspraak zal een notie staan dat dit de tweede afspraak is. Wil je geen nieuwe behandeling inboeken? Dan zal 50% van de geboekte behandeling inrekenen worden gebracht. Gebeurd er weer iets waardoor de tweede afspraak ook niet door kan gaan? Dan ben ik genoodzaakt de tweede geboekte behandeling geheel in rekening te brengen. Geef je niks door? Dan zal ik de geboekte behandeling volledig aan je door rekenen. Je ontvangt hiervan dan een aparte factuur. Annulering kan alleen via de mail, mondeling of via whatsapp.
 14. De betaling van particulieren vindt direct plaats na de behandeling
  Contant, Ideal via Tikkie of bankoverschrijving na overleg.
 15. Facturen dienen binnen 14 dagen na de factuurdatum te zijn voldaan.
 16. U kunt ook met een cadeaubon van Relax-Zen massagetherapie betalen.
  Indien de betaling plaatsvindt via de cadeaubon is deze niet in te wisselen voor contant geld.
  Daarnaast is er ook geen teruggave mogelijk wanneer je minder dan de cadeaubonwaarde aan massages of andere diensten/producten afneemt.
 17. Relax-Zen massagetherapie behoudt zich het recht ten alle tijden de tarieven te wijzigen.
  Voor afspraken gemaakt voor de tariefwijziging geldt het tarief dat geldig was op het moment dat de afspraak gemaakt werd.
 18. Alle persoonlijke en medische gegevens die u voor of tijdens de massage/ behandeling aan mij geeft worden vertrouwelijk behandeld.
  Zonder uw schriftelijke toestemming worden deze nooit aan derden verstrekt.
 19. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden verklaart u dat u mij nooit aansprakelijk zal stellen voor enige gevolgen,
  bijwerkingen en/of nawerkingen die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massage/ behandeling die ik aan u geef.
 20. De massages die worden gegeven, hebben niets met erotiek en/of seks te maken.
  Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of seksuele handelingen en/of gedragingen doen,
  dienen de gereserveerde behandeling/tijd te betalen en worden per direct uit de praktijk verwijderd en zullen niet meer worden behandeld.
 21. Bij het aanschaffen van een LPG Endermologie bodysuit kan de cliënt ervoor kiezen dezen bij Relax-Zen te laten liggen. De bodysuit wordt opgeslagen zolang de cliënt voor behandelingen komt. 1 jaar na de laatste behandeling zal de bodysuit niet langer meer opgeslagen worden zonder melding naar de cliënt. Indien de cliënt  hem wilt bewaren, dient de cliënt hem zelf binnen een jaar na de laatste behandeling op te hebben gehaald.

Webshop bestellingen Relax-Zen massagetherapie: 

 1. Alle prijzen, aanbiedingen en afbeeldingen op de website, prijslijst, in mailingen en advertenties zijn vrijblijvend, zolang de voorraad strekt en inclusief btw.
 2. Voor kortingen en aanbiedingen geldt de leveringstermijn zoals op de website, in de praktijk of advertentie vermeld. De vermelde prijs bij de aanbieding betreft uitsluitend het product zoals bij de aanbieding beschreven en niet de eventuele daarbij op de foto zichtbare of overige
 3. Bestellingen worden per post, vervoersbedrijf uitgeleverd of kunnen in de praktijk op commandeurslaan 3a in Katwijk worden opgehaald, mits dit is afgesproken.
 4. Wij streven naar een zo kort mogelijke levertijd. Bestellingen worden in de regel binnen 2-5 werkdagen geleverd. In het weekend zullen er geen bestellingen verwerkt worden.
 5. Levering is mede afhankelijk van de pakketdienst in uw woonplaats en kan weersafhankelijk zijn. Er dient acht te worden genomen dat rond feestdagen en vakanties extra dagen voor een aflevering nodig zijn.
 6. Indien alles op voorraad is kunnen wij spoedig leveren. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid voor te late levering aanvaarden.
 7. Bestellingen van €0,- tot € 75,- Inclusief btw worden belast met de standaard POST-NL-verzendkosten. (2022 €6,75)
 8. Bestellingen boven € 75,- inclusiefT.W. worden franco geleverd (zonder doorberekening van verzendkosten).
 9. Verzendingen buiten Nederland worden ten aller tijden belast met de daadwerkelijke
 10. Retour kosten zijn voor de klant en niet voor Relax-Zen.
 11. Retourneren kan binnen 14 werkdagen.
 12. Retourneren kan alleen als het product ongeopend en zoals geleverd wordt teruggestuurd.
 13. Producten die fysiek contact maken, bijvoorbeeld een lichaamsborstel, kan om hygiënische redenen niet geretourneerd worden. Dit zal op de productpagina bij de desbetreffende producten gemeld staan.
 14. Het retour bedrag wordt binnen de wettelijke termijn van 14 dagen terugbetaald op de manier van betalen via de onlineprovider.
 15. U dient zorg te dragen voor een geschikte beschermende verpakking en voldoende Goederen die niet juist verpakt zijn, zonder voldoende frankering of zonder schriftelijke toestemming worden geweigerd.
 16. Prijzen op moment van een bestelling zijn van toepassing.
 17. Betalingen kunnen online alleen via IDEAL worden voldaan. In de praktijk kan het via een betaalverzoek of contant worden voldaan.
 18. Bij betaling per bank geldt een betalingstermijn van 10 dagen na factuurdatum.
 19. Bij het niet betalen binnen 14 dagen na factuurdatum zal een herinnering worden gestuurd.
 20. Bij het niet betalen binnen 30 dagen na factuurdatum zal een aanmaning worden gestuurd. Hierin kan een bedrag van € 10,00 aan aanmaningskosten in rekening worden gebracht.
 21. Bij het niet betalen binnen 30 dagen na factuurdatum kan 2% rente per maand in rekening gebracht worden tot volledige betaling heeft plaats gevonden.
 22. Relax-Zen blijft eigenaar van de goederen tot dat deze volledig zijn betaald.
 23. De prijs van de producten is de prijs die te allen tijde op onze website staat vermeld, behalve wanneer er van een kennelijke fout sprake is. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijzen op de website correct zijn, kunnen zich fouten voordoen. Indien we in de prijs van een van de producten die u hebt besteld een fout ontdekken, dan zullen we u zo snel mogelijk informeren en u de mogelijkheid geven om de bestelling tegen de correcte prijs te bevestigen of te annuleren. Als we niet in staat zijn contact met u op te nemen, dan wordt de bestelling als geannuleerd beschouwd en worden alle betaalde bedragen volledig aan u terugbetaald. We zijn niet verplicht u producten tegen een onjuiste lagere prijs te leveren (ook niet nadat we de verzendbevestiging hebben verstuurd) indien de fout in de prijs duidelijk en onmiskenbaar is en u de onjuiste prijs redelijkerwijs had kunnen herkennen.