• Boek eenvoudig je afspraak online
  • Altijd een behandeling op maat

LPG Endermologie bindweefselmassage


Uw verzorging op maat: 1 tot 8 zones*

 20 min., 30 min. of 45 min.
Lichaam of gezicht


*VROUW: Arm, rug, taille, buik, vetkussentjes op de dijen, billen, dijen, binnenkant van de dijen, knieën, kuiten
MAN: Armen, rug, borstspieren, taille, buik, dijen

Gezicht: Voorhoofd, ogen, wangen,  kin, nek

LPG ENDERMOLOGIE EEN INTENSIEVE BINDWEEFSELMASSAGE

Lpg endermologie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Van medisch tot cosmetisch. Het apparaat werkt met zuigkracht en daarnaast heeft de behandelkop een roller en een klepje, wat voor de massagebeweging zorgt. De combinatie van de zuigkracht en de massagebewegingen zorgen voor afvoer van vocht en afvalstoffen. Tevens worden de structuur van de huid en onderliggende weefsel verbeterd. Het wordt soepeler en stimuleert de collageen en elastine wat zorgt voor vernieuwing en versteviging. Deze vorm van bindweefselmassage is speciaal ontwikkeld om de huid opnieuw te activeren, op een natuurlijke en pijnloze manier.

 

Waarvoor kan het ingezet worden?

 - Lichaam en gezicht

 - Cellulite

 - Vastzittende vetophoping

 - Verslapte huid

 - Vocht vasthouden

 - Bloedcirculatie

 - Rimpels

 - Voor, tijdens en na de zwangerschap

HOE VERLOOPT EEN BEHANDELING?

  • Met behulp van een behandelkop wordt een huidplooi opgepakt en uitgerold.
  • Hierdoor ontstaat een massage die onder meer de bloedsomloop en lymfevaten stimuleert en zo de aanvoer van voedingsstoffen en afvoer van afvalstoffen bevordert.
  • De behandeling doet geen pijn.
  • Bij lichaamsendermologie is het dragen van endermowear LPG (bodysuit), dat een betere geleiding van de behandelkop mogelijk maakt, geadviseerd. Dit is een bodysuit dat het gehele lichaam bedekt. Voor gezichtsendermologie zijn er twee koppen, lift 20 (behandeling van het gezicht, de hals, het decolleté en de buste) en lift 10 (behandeling van de oogcontour, lipcontour en de handen). Deze koppen zijn voor u persoonlijk en garandeert een perfecte hygiëne tijdens uw sessies voor gezichtsendermologie.

Een behandeling duurt gemiddeld 20 tot 40 minuten, afhankelijk van welke gebieden u behandeld wilt hebben. Voor het beste resultaat wordt een kuurvorm geadviseerd, deze bestaat meestal uit 10 behandelingen. Uiteraard hangt dit af van uw huidconditie en het doel dat u voor ogen heeft. De eerste weken wordt er 2x per week behandeld, na deze intensieve start wordt het aantal behandelingen langzaam afgebouwd. Tevens is het aan te raden na de kuur 1 keer per maand een onderhoudsbeurt te doen, om resultaten te behouden.

Let erop dat iedereen anders kan reageren, voor de een is 8 behandelingen genoeg voor het gewenste resultaat, voor de ander 20 behandelingen. Dit valt vooraf niet goed te zeggen, omdat het met genen, leeftijd en hormoonhuishouding te maken heeft.


Prachtig resultaat na 9 LPG Endermologie behandelingen!

Mevrouw kwam na een liposuctie behandeling aan haar benen naar mij, zodat zij met behulp van bindweefselmassage met LPG Endermologie haar benen extra strak kon krijgen en ze goed kunnen herstellen na een operatie. Mevrouw haar linker heup was voor de behandeling dikker dan haar rechter heup. Tijdens de behandeling hebben we extra op haar linker heup gefocust. Op de foto zie je prachtig dat haar benen slanker zijn geworden.

Het schema van de behandeling zag er als volgt uit: 3 weken 2 behandelingen per week van 30 minuten. 3 weken 1 behandeling per week van 30 minuten.

10x 20 minuten behandeling van de knieën.

Mevrouw kreeg steeds meer huid rimpels boven de knieën. De huid begon plaatselijk slapper te worden.  

Het schema van de behandeling zag er als volgt uit:

10 weken lang 1x per week een behandeling van 20 minuten puur gericht op de huid boven de knieën.

Mevrouw is erg blij en durft weer zelfverzekerd in rokjes te lopen!