• Boek eenvoudig je afspraak online
  • Altijd een behandeling op maat

LPG Endermologie bindweefselmassage

Lpg endermologie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Van medisch tot cosmetisch. Het apparaat werkt met zuigkracht en daarnaast heeft de behandelkop een roller en een klepje, wat voor de massagebeweging zorgt. De combinatie van de zuigkracht en de massagebewegingen zorgen voor afvoer van vocht en afvalstoffen. Tevens worden de structuur van de huid en onderliggende weefsel verbeterd. 

Lees verder.

Relax-zen sportmassage

De relax-zen massage (sportmassage) bestaat uit een combinatie van ontspanning en klachtgerichtheid. Bij de relax-zen massage vraag ik eerst of u ergens last van heeft. Tijdens de massage voel ik aan waar blokkades zitten. Ik pas de massage toe op u als individu, er is geen vaste volgorde, maar kijk waar u als klant behoefte aan heeft.

 

Lees verder.


Cupping massage

Cupping massage is een erg goede manier om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. De behandeling wordt gedaan met silicone vacuüm cups. Door de cups op de huid te plaatsen, te knijpen en weer langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups over de “probleem gebieden” te bewegen trek je de verklevingen van de huidlagen van elkaar.

Lees verder.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een unieke tijd. Een tijd waarin veel verandert in je lichaam. Dit kan zorgen voor zowel lichamelijke als emotionele ongemakken. De veranderingen zorgen er soms voor dat je sneller moe bent, last kunt krijgen van je nek, rug en bekken, vocht vast kunt gaan houden en slecht kan slapen. Met of zonder klachten zorgt een massage voor een heerlijke ontspanning en verlichting.

Lees verder.


Hot stone massage

Al eeuwenoud, maar nog niet zo lang geleden ‘herontdekt’, de hotstone massage. De massage heeft een diepe helende en ontspannende werking en wordt gegeven met warme, gladde basalt stenen van ongeveer 47 graden. Een basalt steen is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Ze houden daarom de warmte goed vast.

Lees verder.

Ayurvedische massage

Ayurvedische massages zijn zowel therapeutisch als heerlijk ontspannend. Het doel bij deze massage is om de balans te verbeteren tussen lichaam en geest. Hiervoor maak ik gebruik van warme natuurlijke Ayurvedische kruidenolie en de Ayurvedische massage technieken. Een Ayurvedische olie massage versterkt preventief het immuunsysteem. 

Lees verder.


Tijdelijk een nieuwe cliënten stop voor de massagebehandelingen, met uitzondering van de LPG Endermologie. Online zijn daarom alleen online boeking mogelijkheid voor bestaande cliënten die via de email in het systeem staan.

Alleen nieuwe mensen die LPG Endermologie behandelingen willen. Kunnen via whatsapp of mail contact met mij opnemen.

Heeft u een cadeaubon? Uiteraard kunt u deze wel gewoon komen verzilveren. Dit kunt u doen door contact op te nemen via whatsapp of mail, vermeld in het bericht dat u een cadeaubon wilt verzilveren. Dan kunnen we samen kijken naar een passende dag en tijdstip!

Nieuwe cliënten: 

  •  Lpg Endermologie.
  •  Kunnen contact opnemen via whatsapp of mail.

 

Bestaande cliënten:

  •  Kunnen alle behandelingen boeken.
  •  Kunnen zelf online inboeken of contact opnemen via whatsapp of mail.