• Boek eenvoudig je afspraak online
  • Altijd een behandeling op maat

LPG Endermologie bindweefselmassage

Lpg endermologie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Van medisch tot cosmetisch. Het apparaat werkt met zuigkracht en daarnaast heeft de behandelkop een roller en een klepje, wat voor de massagebeweging zorgt. De combinatie van de zuigkracht en de massagebewegingen zorgen voor afvoer van vocht en afvalstoffen. Tevens worden de structuur van de huid en onderliggende weefsel verbeterd. 

Lees verder.

Infrarood deken

Deze behandeling bestaat uit een infrarooddeken met speciale magnesiumgel.

De infrarooddeken geeft een  therapeutische warmte door de werking van lange golf infrarood. Door de lange golven dringt de stralingswarmte diep in het lichaam door, raken de weefsels goed doorbloed en neemt de soepelheid toe. Je hele lichaam wordt met speciale magnesium gel ingesmeerd. 

 

Lees verder


Infrarood deluxe

Deze behandeling bestaat uit een ontspanning/sportmassage in combinatie met de fijne infrarooddeken.

We zullen de behandeling beginnen met de massage. De behandeling zal ik uitvoeren met de speciale magnesiumgel zodat deze al goed in gemasseerd wordt.

De infrarooddeken geeft een  therapeutische warmte door de werking van lange golf infrarood.

Lees verder

Duo infrarood

Bij de duo infrarood behandeling krijg je beide een 30 minuten heerlijke ontspanning/sportmassage en een 30 minuten infrarood behandeling. De behandeling worden na elkaar afgewisseld. 

Degene die met de massage begint krijgt wat te drinken en mag rustig in de stoel plaatsnemen. De voorbereiding voor de infrarood deken zal zo +/- 10 minuten duren.

Lees verder


Relax-zen sportmassage

De relax-zen massage (sportmassage) bestaat uit een combinatie van ontspanning en klachtgerichtheid. Bij de relax-zen massage vraag ik eerst of u ergens last van heeft. Tijdens de massage voel ik aan waar blokkades zitten. Ik pas de massage toe op u als individu, er is geen vaste volgorde, maar kijk waar u als klant behoefte aan heeft.

 

Lees verder.

Cupping massage

Cupping massage is een erg goede manier om gifstoffen vanuit de dieper gelegen lichaamsweefsels naar de oppervlakte van de huid te trekken. De behandeling wordt gedaan met silicone vacuüm cups. Door de cups op de huid te plaatsen, te knijpen en weer langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups over de “probleem gebieden” te bewegen trek je de verklevingen van de huidlagen van elkaar.

Lees verder.


Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een unieke tijd. Een tijd waarin veel verandert in je lichaam. Dit kan zorgen voor zowel lichamelijke als emotionele ongemakken. De veranderingen zorgen er soms voor dat je sneller moe bent, last kunt krijgen van je nek, rug en bekken, vocht vast kunt gaan houden en slecht kan slapen. Met of zonder klachten zorgt een massage voor een heerlijke ontspanning en verlichting.

Lees verder.

Hot stone massage

Al eeuwenoud, maar nog niet zo lang geleden ‘herontdekt’, de hotstone massage. De massage heeft een diepe helende en ontspannende werking en wordt gegeven met warme, gladde basalt stenen van ongeveer 47 graden. Een basalt steen is een hard en ijzerhoudend vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Ze houden daarom de warmte goed vast.

Lees verder.


Ayurvedische massage

Ayurvedische massages zijn zowel therapeutisch als heerlijk ontspannend. Het doel bij deze massage is om de balans te verbeteren tussen lichaam en geest. Hiervoor maak ik gebruik van warme natuurlijke Ayurvedische kruidenolie en de Ayurvedische massage technieken. Een Ayurvedische olie massage versterkt preventief het immuunsysteem. 

Lees verder.